L'amore Decoration

Магазини

МАГАЗИН НА ЪГЪЛА

Намира се на ул. „Шипка“. Някои го наричат новият красив ъгъл на „Шипка“. Магазинът е проектиран така, че стените му, които са като прозорци, се отварят изцяло. По този начин през летните месеци има възможност да бъде напълно отворен като предоставя свободен достъп за клиентите.

Магазинът предлага невероятен избор от свежи цветя и разнообразна декорация, до които клиентите имат директен достъп, благодарение на оригиналния интериор дело на собственичката Весела Дякова.

Стилно и елегантно подреден, изпъстрен от кичести цветя, магазинът ще ви предложи всичко от което бихте имали нужда.

shop-546x355-paradise

МАГАЗИН В PARADISE CENTER

В сърцето на един от най-големите и успешни търговски обекти у нас – Paradise Center, се крие неподозирано красив кът – магазинът на L’Amore. Пъстър, отрупан винаги със красиви цветя и декоративни решения, той приветства посетителите и ги зарежда със свежо настроение.

Щастливи сме, че магазинът, който създава особен уют и хармония в търговската част на мола, винаги се радва на внимание от страна на посетителите. Без значение дали имате специален повод, планирате декорация/аранжимент, или просто сте решили да си подарите малко цветна красота, в L’Amore (Paradise Center) Ви очакваме с нетърпение и внимание. Заповядайте при нас!

НЕКА ЗАЕДНО НАПИШЕМ ПРИКАЗКАТА НА СЛЕДВАЩОТО ВИ СЪБИТИЕ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС